CAFETARIA 'T SCHOUWTJE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Schouwtje. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 22:28 Heerlijk en zo heet alsof ze net pas een paar seconde uit het vet gehaald waren
4 nov 2022 om 22:43 De friet was op het randje gaar. Er zat amper zout op. Bij 1 portie friet was de mayo vergeten. En in 2 van de 3 bakjes friet zat een haar! De smerig! Mijn zoon wilde gelijk niet meer verder eten. Nooit meer dus.
27 sep 2022 om 21:27 Patat en kroketten gehusseld en niet lekker.
4 sep 2022 om 23:33 Er miste 1 patat en de kalfskrot was te doorbakken en heel erg donker. Heb ze opgebeld. ze leggen de schuld bij thuisbezorgd neer... cafataria schouwtje leverde geen patat na of een nieuwe kalfskroket. De Vlaamse friet was top. Ik bestel nooit meer
17 aug 2022 om 9:40 ik heb mijn eten nooit ontvangen
7 aug 2022 om 13:06 Lekker gegeten, alleen de kroket was te lang gebakken en daardoor erg donker. Ook een borrelende maag de hele avond.
3 aug 2022 om 22:50 Vergeten om een product toe te voegen en daarnaast op een briefje zetten dat het patat op is. Ze bellen niet naar je als er iets op is
18 jul 2022 om 13:36 Helaas was het niet de saus de die we hadden besteld en verhoudinsgewijs was de prijs aan de hoge kant.
19 jun 2022 om 20:42 Ze lezen geen opmerkingen…
6 jun 2022 om 14:20 Rond 17:30 besteld voor levering om 18:45. Lijkt me voldoende tijd om goed te plannen. Eten kwam pas om 19:15, toen onze gasten alweer naar huis moesten.
26 mei 2022 om 13:58 Kwaliteit is, goed en bezorging op tijd. Voor herhalung vatbaar.
20 mei 2022 om 15:10 Onwijs lang wachten friet niet te doen. Kaas soufflé de was top!