CAFETARIA 'T SCHOUWTJE

CAFETARIA 'T SCHOUWTJE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Schouwtje. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 20:42 Ze lezen geen opmerkingen…
6 jun 2022 om 14:20 Rond 17:30 besteld voor levering om 18:45. Lijkt me voldoende tijd om goed te plannen. Eten kwam pas om 19:15, toen onze gasten alweer naar huis moesten.
26 mei 2022 om 13:58 Kwaliteit is, goed en bezorging op tijd. Voor herhalung vatbaar.
20 mei 2022 om 15:10 Onwijs lang wachten friet niet te doen. Kaas soufflé de was top!
21 apr 2022 om 23:57 Lekker hoor
19 apr 2022 om 3:06 Eten was erg lekker en warm
10 apr 2022 om 20:35 1e maar ook zeker laatste keer. Volgezogen raspatat, grove frikandel was zwart, kroket was koud, berenhap kon je iemand mee dood gooien. Losse friet(letterlijk)door de gehele tas doordat alles zo het tasje in was gepleurd.
4 apr 2022 om 8:01 heerlijke patat en goed warm, berehap viel iets tegen maar het kan niet altijd 100 % zijn.
16 mrt 2022 om 21:21 Altijde goed en vlot
14 mrt 2022 om 21:42 Eten was al lauw, voor het er was. Jammer...
16 feb 2022 om 14:54 Tsja, dat gaan we maar niet meer doen. Ik had beter even op en neer kunnen lopen. De frietjes gingen duidelijk pas in de frituur toen het bezorgmeisje al stond te wachten. Een uur voor twee frietjes en een kroketje lijkt me niet nodig. Smaak was oké.
14 feb 2022 om 21:17 Slecht zoveelste keer niet de bestelling compleet